Pitkä avainkoru helmistä jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaaseen 22 mm  saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, ilmoita teksti tekstitoivomus kentässä,tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydän 40 mm jossa kristalli  ja helmiäishelmi 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko – osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta.

Jos haluat oman tekstin renkaaseen, kirjoita haluamasi (lyhyt) teksti tilauksen lisätiedot-kenttään.

 

Valmis lähetettäväksi 3-5 arkipäivässä, sijainti Suomi


 

Toimitusehdot

Alisevkoru ( Y- 2036262-3 ) myy valmistamiaan koruja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupasta tilaaminen
Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta Suomeen.
Tuotteet tilataan siirtämällä tuotteita ostoskoriin ja täyttämällä tilauslomake omilla yhteystiedoilla. Tilaus maksetaan käytössä olevia maksutapoja käyttäen. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse, mikä edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Käsiteltyämme tilauksen lähetämme tuotteen ilmoitettuun postiosoitteeseen. Puhelinnumero tarvitaan postin saapumisilmoituksen lähettämistä varten.
Hyväksyessään tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietojen luovutus
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Posti Group Oyj:tä ja Matkahuoltoa. Toimitusaika työlle on n. 3 -5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus toimitetaan kuljetettavaksi asiakkaalle. Lähetämme tuotteet postin kirjeenä, pluskirjeenä, pakettina, smartpakettina tai matkahuollon pakettina valintasi mukaan. Pidätämme oikeuden päättää itse lähetyksen pakkaustavasta. Huomioithan, että Postin kuljetusaika lähetykselle ei ole toimitusaika. Postin toimitusaika normaali kirjeille on n. 4 vrk. Pluskirjeiden toimitusaika 1-2 vrk. Otathan huomioon toimitusajan tilatessasi esim. lahjaksi tms. juhlapäivinä. Postista noutamatta jätetty lähetys ei ole tuotteen palautus.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteessa [email protected] Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen. Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan) Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Alisev - koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Väri

Musta, Harmaa, Valkoinen, Punainen, Vaaleanpunainen, Violetti, Vaaleanvioletti, Sininen, Turkoosi, Vihreä

Pituus

70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Alisevkoru
  • Myyjä: Alisevkoru
  • Osoite: Järvenpää
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Viallisen tuotteen palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä  sähköpostilla osoitteessa [email protected]   Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen.  Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan)  Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Alisev – koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.