Laadukkaista puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty kaksivärinen kaulakoru, helmen koko 10 mm useita värejä kts. kuva, sekä pieniä hopeoituja helmiä, riipuksena kaunis filigran sydänriipus 35 mm.  Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta.

Valmis lähetettäväksi 3-5 arkipäivässä, sijainti Suomi


 

Toimitusehdot

Alisevkoru ( Y- 2036262-3 ) myy valmistamiaan koruja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokaupasta tilaaminen
Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta Suomeen.
Tuotteet tilataan siirtämällä tuotteita ostoskoriin ja täyttämällä tilauslomake omilla yhteystiedoilla. Tilaus maksetaan käytössä olevia maksutapoja käyttäen. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse, mikä edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Käsiteltyämme tilauksen lähetämme tuotteen ilmoitettuun postiosoitteeseen. Puhelinnumero tarvitaan postin saapumisilmoituksen lähettämistä varten.
Hyväksyessään tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietojen luovutus
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Posti Group Oyj:tä ja Matkahuoltoa. Toimitusaika työlle on n. 3 -5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus toimitetaan kuljetettavaksi asiakkaalle. Lähetämme tuotteet postin kirjeenä, pluskirjeenä, pakettina, smartpakettina tai matkahuollon pakettina valintasi mukaan. Pidätämme oikeuden päättää itse lähetyksen pakkaustavasta. Huomioithan, että Postin kuljetusaika lähetykselle ei ole toimitusaika. Postin toimitusaika normaali kirjeille on n. 4 vrk. Pluskirjeiden toimitusaika 1-2 vrk. Otathan huomioon toimitusajan tilatessasi esim. lahjaksi tms. juhlapäivinä. Postista noutamatta jätetty lähetys ei ole tuotteen palautus.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteessa [email protected] Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen. Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan) Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Alisev - koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Pituus

50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm

Värit

valkoinen, musta, punainen, vaal.punainen, hopea, turkoosi, sininen, oranssi

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Alisevkoru
  • Myyjä: Alisevkoru
  • Osoite: Järvenpää
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Viallisen tuotteen palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä  sähköpostilla osoitteessa [email protected]   Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen.  Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan)  Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Alisev – koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.