Kirkkonummella käsintehty silkkisen pehmeä alpakkapipo lämmittää ja hengittää.

Alpakkapipoja luonnonvalkoisena, melerattuna ruskeana (ruskea ja luonnonvalkonen) sekä ruskeana koossa M.

Pipo venyy leveyssuunnassa isompaankin päähän ja pituutta pipolla on 28 cm ilman käännettä.

Suomalainen alpakka on erittäin pehmeää ja sen lämpöarvo on moninkertainen lampaanvillaan verrattuna.

Alpakka sopii usein myös villa-allergisille.

Alpakat elävät onnellista elämää hyvissä olosuhteissa Lohjalla ja se näkyy villan hyvänä laatuna.

Hoito-ohje: Tuuleta alpakkapipoa raikkaassa ilmassa, pakasta tarvitaessa tiiviissä pussissa. Jos pipo on pestävä, pese +30 C miedossa saippualiuoksessa, huuhtele ja puristele hellästi vedet pois ja kuivata tasona.

 

Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Toimitusalue on koko maailma. Tilausten toimitus hoituu Postin tai Matkahuollon avulla. Asiakas maksaa Postin tai Matkahuollon toimituskulun tuotteen painon mukaan. Muita toimituskuluja ei ole.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäiskunnossa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joiden palauttamisesta on ilmoitettu meille 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Verkkokaupassa on lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tuotteen palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista vastaa asiakas. Peruutusoikeus ei kuitenkaan koske ns. asiakkaan toiveiden mukaan tehtyjä tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi värin tai koon muuttaminen.

Peruutustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksissa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona), kun tuote on palautettu myyjälle.

PALAUTTAESSASI / VAIHTAESSASI TOIMITETUN TILAUKSEN

Lähetä meille söhköpostitse vapaamuotoinen palautisilmoitus. Liitä palautusilmoitukseesi asiakasnumerosi (#nro löytyy sähköpostiin lähetystä tilausvahvistuksesta), nimesi ja yhteystietosi rahojen palautusta varten. Lisää myös tieto palautatko vai vaihdatko ostamasi tuotteen.

Kun olemme käsitelleet palautusilmoituksesi, saat vahvistusilmoituksen sähköpostiisi, mikä sisältää vielä tarkat ohjeet palauttamista varten. Vahvistusviestin saatuasi voit viedä palautettavan tuotteen postiin / pakettiautomaattiin.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun täytyy tehdä välittömästi asiakasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Paino 0,100 kg
Väri

Ruskea, Luonnonvalkoinen, Meleerattu

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Hanna’s handmade
  • Myyjä: Hanna’s handmade
  • Osoite: 02880 Veikkola
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Saatat pitää myös näistä...