Kevät on tunntusti sopiva aika viherkasvien mullan vaihdolle. Samalla on hyvä hetki tarkistaa olisiko aika uusille amppeleille. Koska amppeli muodostaa yhdessä kasvin ja ruukun kanssa kauniin kokonaisuuden, voit tilata valikoimasta omien mieltymystesi mukaisesti ja sisustukseesi sopivaksi. Värivalikoima on laaja ja pituuksiakin on useita. Amppeleissa on koristeellinen punonta koko matkalta ja ripustuslenkkiä myöden.

Valitse amppelin väri sekä sopiva pituus. Pituus on mitattuna amppeli tyhjänä ripustuslenkin yläreunasta ruukun alle tulevaan solmuun. Huomioithan pituutta valitessasi, että ruukku vie ainakin viitisen senttiä pituutta leveyteen.

Valmistan jokaisen amppelin yksilöllisesti käsityönä, ripeällä valmistusajalla (norm. max 3 vrk, jonosta riippuen).

Amppelit ovat laadukkaita ja kestäviä. Materiaalina suomalainen avainlippu-tunnuksen saanut lanka, josta 80% on kierrätyspuuvillaa ja 20% polyesteriä kulutusta kestämään.

Ruukku ja kasvi eivät sisälly hintaan.

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Luonnonvalkoinen, Musta, Roosa, Persikka, Vaalea turkoosi, Pistaasi, Valkoinen (lumi), Vaalean harmaa, Grafiitti (tumman harmaa), Koralli, Eukalyptus, Beige

Pituus

65cm, 80cm, 95cm, 110cm

1 kokemus tuotteelle Makramee amppeli

  1. taijamarjukka

    Jämäkkä ja kaunis amppeli. Kiva kun sai pyynnöstä pituutta lisää, oman tarpeen mukaan. Suositus!

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Puhelinpussi

Helmiapila 20,00 
ALE

Neulenipsu

Helmiapila 7,50 

Avattava amppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Saatat pitää myös näistä...