Amppeli on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Se on virkattu akryylilangasta ja sen täytteenä on vanua. Amppeli on kooltaan n. 15 cm korkea.

Shipping Countries: Suomi


Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Lähetämme tuotteet kolmen vuorokauden kuluessa tilauksesta. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen, kirjepostissa kestää usein muutaman päivän pakettitoimitusta pidempään postin jakelupäivistä johtuen. Erityisen poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Tämän jälkeen tiedän tulee toimittaa ostettu tuote takaisin Momomaumau-kaupan ylläpitäjälle pakattuna yhtä hyvin kuin vastaanottaessa, jotta tuotteen arvo säilyy. Ohjeet saatte sähköpostilla.

Palautuksen toimituskuluista vastaa kuluttaja.

Paino 0,015 kg
Väri

Kirkas, Luonnonvalkoinen, Vaaleankeltainen, Musta, Harmaa, Vaaleanharmaa, Valkoinen, Keltainen, Oranssi, Punainen, Vaaleanpunainen, Violetti, Vaaleanvioletti, Sininen, Vaaleansininen, Turkoosi, Vihreä, Vaaleanvihreä, Ruskea, Vaaleanruskea, Monivärinen

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Momomaumau
  • Myyjä: Momomaumau
  • Osoite: 45200 Kouvola
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu