Helmiapilan avattava amppeli on runsaskasvuisille ja herkkäversoisille kasveille perinteistä amppelia armollisempi vaihtoehto. Versot ei katkeile eikä lehdet irtoile kasvia amppeliin aseteltaessa tai pois otettaessa. Amppeli ikään kuin puetaan ja riisutaan kasvin ja ruukun ylle.

Ruukku asetetaan pöydällä avoimen amppelin ruukkupesän kohdalle ja amppelin sangat nostetaan versojen välistä ylös. Saat siis aseteltua versot tasaisesti ja luontaisen kasvutapansa mukaisesti sankojen väleihin. Samalla ruukku asettuu pesäänsä. Nyt kokonaisuus on valmis ripustettavaksi paikalleen. Mullan vaihto sujuu kivemmin kun runsaasti kasvanutta kasvia ei tarvitse ujuttaa amppelin koloista pois. Aseta avattava amppeli ruukkuineen pöydälle ja levitä sangat, voit hellästi ujuttaa ne versojen alle ja näin kasvi on ehjänä irti amppelista.

Sangoissa on kaunis kaksiosainen punonta ja materiaalina laadukas suomalainen avainlippu-tunnuksen saanut lanka, josta 80% on kierrätyspuuvillaa ja 20% polyesteriä kulutusta kestämään.

Valitse amppelin väri sekä sopiva pituus. Pituus on mitattuna amppeli tyhjänä ripustustuksen yläreunasta ruukuun alle tulevaan solmuun. Huomioithan pituutta valitessasi, että ruukku vie ainakin viitisen senttiä pituutta leveyteen. Jokainen amppeli valmistetaan yksilöllisesti käsityönä, silti ripeällä toimitusajalla.

Kasvi ja ruukku eivät sisälly hintaan.

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Amppelin väri

Luonnonvalkoinen, Vaalean harmaa, Musta, Koralli, Roosa, Eukalyptus, Persikka, Vaalea turkoosi, Pistaasi, Grafiitti, Valkoinen (lumi), Beige

Amppelin pituus

80cm, 95cm, 110cm, 65cm

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...