Helmiapilan avattava amppeli on erityisesti runsaskasvuisille ja herkkäversoisille kasveille perinteistä naruamppelia armollisempi vaihtoehto. Versot eivät katkeile eikä lehdet irtoile kasvia amppeliin aseteltaessa tai pois otettaessa. Avattava amppeli ikään kuin puetaan ja riisutaan kasvin ja ruukun ylle.

Näin se toimii:

Ruukku asetetaan pöydällä avoimen amppelin ruukkupesän kohdalle ja amppelin sangat nostetaan versojen väleistä ylös. Saat siis aseteltua versot tasaisesti ja luontaisen kasvutapansa mukaisesti sankojen väleihin. Samalla ruukku asettuu paikoilleen. Nyt kokonaisuus on valmis ripustettavaksi paikalleen.

Mullan ja ruukun vaihto sujuu kivemmin kun runsaasti kasvanutta kasvia ei tarvitse ujuttaa amppelin koloista pois. Aseta avattava amppeli ruukkuineen pöydälle ja levitä sangat, voit hellästi ujuttaa ne versojen alle ja näin kasvi on ehjänä irti amppelista.

Esim. nopeakasvuiset ja helposti katkeilevat juorut ja jäykkäversoiset lehtikaktukset kuten monet muutkin viherkasvit hyötyvät avattavan amppelin käytöstä.

Avattava amppeli muodostaa yhdessä kasvin ja ruukun kanssa kauniin kokonaisuuden. Voit tilata valikoimastani amppelin omien mieltymystesi mukaisesti ja sisustukseesi sopivaksi.

Amppeleissa on koristeellinen, kaksiosainen punonta koko matkalta ja ripustuslenkkejä myöden.

Valitse avattavan amppelin väri sekä sopiva pituus. Pituus on mitattuna amppeli tyhjänä ripustuslenkkien yläreunasta ruukun alle tulevaan solmuun. Huomioithan pituutta valitessasi, että ruukun leveys nappaa muutaman sentin amppelin pituudesta. 

Valmistan jokaisen tuotteen käsityönä makramee-tekniikalla suomalaisesta kierrätyspuuvillaisesta materiaalista.

Voit tarvittaessa puhdistaa amppelin hellästi käsin 30C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huuhtele huolellisesti ja kuosittele kevyesti muotoonsa. Kuivata ilmavalla alustalla. Ei venytystä eikä hankausta.

Kuvien ruukut ja kasvit eivät sisälly hintoihin.

Toimitus normaalitilanteessa 3 vuorokaudessa. Toimituskulut alkaen 3,90€ Postin kirjelähetyksenä.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Valmiit tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Muut tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon mukaan kirje, pikkupaketti postilaatikkoon tai paketti lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteys Postin asiakaspalveluun.

Helmiapilan toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ sanktiomaksu.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön (Posti).

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Amppelin väri

Luonnonvalkoinen, Vaalean harmaa, Musta, Koralli, Roosa, Eukalyptus, Persikka, Pistaasi, Grafiitti, Valkoinen (lumi), Beige

Amppelin pituus

80cm, 95cm, 110cm, 65cm

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...