Korvarenkaissa suuri koko ei ole se ainoa näyttävyyttä ja kauneutta edustava asia, kauneus voi näyttäytyä myös pienemmässä muodossa.
Fiona korvarenkaissa laadukkaat puuhelmet muodostavat yhdessä hopeoitujen renkaiden kanssa simppelin, mutta näyttävän kokonaisuuden. Kevyet korviket ovat kooltaan n 3,5cm, painoa vain muutama gramma. Seitsemän värin valikoima.
Puuhelmi on sielukas valinta koruun. Puu itsessään on kevyt, kestävä ja ekologinen luonnon materiaali. Lisäksi näissä laadukkaissa helmissä puu on kestävän kehityksen mukaista. Värjäykseen ja lakkaukseenkin valmistajalla on tuoteturvallisuutta kuvaava sertifikaatti, joten ekologisuus on korkealla tasolla näissä koruissa.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,050 kg
Väri

Musta, Valkoinen, Natural, Oranssi, Keltainen, Teal, Oranssinpunainen

2 kokemusta tuotteelle Fiona korvarenkaat

  1. joaliina

    Kauniit, kevyet ja helppo kiinnittää korvaan laittaessa

  2. Päivi

    Kevyet, pirteät ja plussaa väriskaalan räätälöiminen toiveen mukaan ?

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Naruamppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Avainnauha

Helmiapila 12,90 16,90 

Puhelinpussi

Helmiapila 20,00 

Saatat pitää myös näistä...