Violetti ja vihreä kauluri on neulottu fingering-vahvuisesta Jaanan Lankapajan Flikkaanen-langasta, joka on pehmeää ja hieman pörröistä 100 % suomenlampaan villaa ja jonka juoksevuus on 410 m/100 g. Vaaleanpunainen kauluri on neulottu Gjestalin Maijasta, joka on 85 % villaa ja 15% polyamidia ja jonka juoksevuus on 130m/50 g.

Voit neuloa kaulurin mistä tahansa Flikkaasta vastaavasta langasta, mutta huomioi, että kaulurista saattaa tulla liian löysä, koska Flikkaasen pörröisyys tukee neuleen rakennetta ja monet fingering-vahvuiset langat ovat sileitä. Kauluriin tulee neljä kapeaa pitsiraitaa. Voit halutessasi jättää pitsiraidat pois ja neuloa pelkkää oikeaa niiden kohdalla. Kokoja on kaksi, pienempi ja isompi, joista voit valita sen mukaan pidätkö istuvammasta vai löysemmästä kaulurista. Maijasta ja vastaavan paksuisista langoista, kuten Novitan Nallesta neulottuna kaulurista tulee paksumpi.

Kaulurin neulomista varten riittävät muutamat neulonnan perustekniikat, joten se sopii myös aloittelijoille. Neulontatekniikat, jotka pitää hallita:

 • silmukoiden luominen (löysästi)
 • oikea silmukka
 • nurja silmukka
 • langankierto
 • 2 silmukan neulominen yhteen
 • ylivetokavennus tai 2 silmukan kavennus takareunoista
 • silmukoiden päättely (löysästi).

Ohjeessa ei opeteta tekniikoita. Tekniikat löytyvät neulemallien käsikirjoista, netistä ja youtubesta hakemalla.

Ohje on tarkoitettu ei-kaupalliseen ja henkilökohtaiseen käyttöön.

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

 • Kauppa: Magent
 • Myyjä: Magent
 • Osoite: Kunnaankatu 13 as 19
  21200 Raisio
 • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Palautusehdot Tuotteen pilaantuminen pesuvirheen takia ei ole syy palautukselle. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Voit ottaa yhteyttä kauppasivun Tuki-painikkeella tai sähköpostitse [email protected] Otsikoi viesti selkeästi, esim. Verkkokaupan palautus. Annamme lisäohjeet palautusta varten. Ilmoituksesta alkaa palautusaika 14 päivää, jonka sisällä tuote on palautettava. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, ehjä, puhdas ja myyntikuntoinen. Rahat myyntikuntoisista tuotteista palautetaan, kun tuotteet ovat saapuneet perille. Noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä palautuksista joudut maksamaan palautusmaksun (toimistuskulut). Summa vähennetään sinulle tehtävästä palautuksesta tai laskun ollessa kyseessä hyvityslaskusta. Viallinen tuote Ota yhteyttä, jos tuotteessa on vikaa tai se ei vastaa tilaustasi, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.   Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja meille. Ota valokuva pakkauksesta.