Joulukortti, käsintehty. Koristeena valkoisesta pellavalangasta muotoiltu tähti, joka on liimattu ruskealle ekokartongille. Korttipohja on valkoista 220 g kartonkia. Taitetun 2-osaisen kortin koko on 12,5 x 12,5 cm. Kortin sisäpuoli on tyhjä, joten voit kirjoittaa sinne oman tervehdyksesi. Kirjekuori sisältyy hintaan.

Kortin takana alalaidassa on lyijykynällä tehty pieni merkintä: “KP-22”.

Jokainen tähti ja kortti on käsintehty, joten ne eivät täydellisesti vastaa tuotekuvaa.

Shipping Countries: Suomi


Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Yleistä
Kirsi Paakkinen -kaupan tuotteita myy toiminimi KP.design.
Y-tunnus: 2094497-3. Sijainti: Heinola.
sähköposti: [email protected]
gsm: 040 7677551
www.kirsipaakkinen.fi

Toimitusehdot ovat voimassa 15.9.2022 alkaen. Asiakas on velvollinen tutustumaan ja hyväksymään toimitusehdot ennen tilaamista. Myyjä varaa oikeuden tuotteiden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Myynti ja toimitus vain Suomeen.

Tuotekuvat on käsitelty mahdollisimman luonnonmukaisiksi. Tuotteen värisävy näyttöruudulla saattaa hieman poiketa fyysisestä tuotteesta teknisistä syistä johtuen.

Hinnat

Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty tuotesivuilla. Toimituskulut veloitetaan erikseen. Tuotteiden hinta ei sisällä arvonlisäveroa, koska yritys ei ole ALV-velvollinen.

Toimitustavat

Toimitustapoina ovat Postin kirje ja postipaketti, riippuen tuotteiden koosta/painosta ja tilatusta määrästä. Paketeissa on seurantakoodi. Tavallisissa kirjelähetyksissä ei ole seurantaa. Asiakas voi halutessaan valita kirjeeseen maksullisen seurantakoodin.

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 1-3- arkipäivää, tilaustuotteiden 1-2 viikkoa. Viikonloppuisin ja erikseen ilmoitettuina loma-aikoina tilauksia ei käsitellä.
Myyjä ei vastaa kolmannen osapuolen, kuten esimerkiksi Postin, palvelun tasosta tai toimintanopeudesta eikä niistä johtuvista välillisistä haitoista. Huomioi, että Posti säilyttää lähetyksiä vain 7 päivää, ja voi ohjata paketteja ruuhkautumisen takia muihin pisteisiin, kuin sinne, minne lähetys on tilattu. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei katsota tilauksen peruuttamiseksi tai palautukseksi. Lunastamattomista paketeista perimme toimituskulut.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Palautusehdot

Varastotuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli palautat tuotteen, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) sopiaksemme yksityiskohdista. Palauttamisesta on ilmoitettava 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuote on palautettava myyjälle 14 vrk:n sisällä siitä, kun myyjä sai tiedon kaupan peruuttamisesta. Liitä palautukseen nimesi ja yhteystietosi. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

Asiakas maksaa itse lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut, joita ei hyvitetä. Palautamme tuotteesta maksamasi summan mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, puhdas, myyntikuntoinen ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli tuotetta on käytetty, varaamme oikeuden pidättää hinnasta arvonalennuksen.

Viallinen tai väärä tuote

Tuotteet ovat huolella käsintehtyjä. Jos kuitenkin tuotteessa on selvä valmistusvirhe, ota yhteyttä myyjään. Viallisen tai väärän tuotteen kohdalla asiakkaalle korvataan palautuksesta aiheutuneet kulut.

Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja myyjälle. Ota valokuva pakkauksesta.

Paino 0,023 kg
Mitat 22,9 × 16,2 × 0,20 cm

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Kirsi Paakkinen
  • Myyjä: Kirsi Paakkinen
  • Osoite: Heinola
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Varastotuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asiakkaan on ilmoitettava palauttamisesta myyjälle 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä kauppasivun Tuki-painikkeella tai sähköpostitse: [email protected] Myyjältä saat lisäohjeet palautusta varten. Tuote on palautettava myyjälle 14 vrk:n sisällä siitä, kun myyjä sai tiedon kaupan peruuttamisesta.

Liitä palautukseen nimesi ja yhteystietosi. 

Asiakas maksaa palautuskulut, joita ei hyvitetä. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palautamme tilauksesta maksamasi summan mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden pidättää arvonalennuksen.

 

Viallinen tai väärä tuote

 

Tuotteet ovat huolella käsintehtyjä. Jos kuitenkin tuotteessa on selvä valmistusvirhe, ota yhteyttä myyjään. Noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

 

Jos asiakkaalle on lähetetty vahingossa väärä tuote, myyjä maksaa sekä palautuskulut että oikean tuotteen lähetyskulut. Jos tuotteiden hinnoissa on eroa, myyjä arvioi toimintatavan tapauskohtaisesti.

 

Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja meille. Ota valokuva pakkauksesta.