Luetko yhä kirjoja tai onko lähipiirissä ihminen, jolle kirjanmerkki sopisi pikkumuistamiseksi?

Valmistan nämä ihanat kirjanmerkit neljässä värissä. Kanervan punainen, farkun sininen, syvä keltainen ja seesteinen beige yhdistettynä luonnonvalkoiseen.

Kirjanmerkki on kooltaan noin 20cm x 4cm. Mukavasti käteen sopiva siis kuten myös kirjan väliin.

Materiaalina lanka, josta 80% on kierrätyspuuvillaa ja tekniikkana makramee.

Toimituskulut 3,70€. Samaan lähetykseen mahtuu 3 kirjanmerkkiä.

Valmistan kaikki makramee-tuotteet tilausperusteisesti eli en seisota varastossa vaan jokaiselle tuotteelle on valmistusvaiheessa jo koti tiedossa.  Tämä mahdollistaa suuremman väri- ja joissain tuotteissa myös kokovalikoiman. Kirjanmerkit lähtee normaalitilanteessa 2 vuorokaudessa matkaan.

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,075 kg
Väri

Punainen, Beige, Keltainen, Sininen

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Puhelinpussi

Helmiapila 20,00 

Säilytyskori

Helmiapila 9,90 

Fiona korvarenkaat

Helmiapila 12,50 

Makramee amppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Saatat pitää myös näistä...