Koristeellinen amppeli, jonka kauneus kukoistaa koristeellisessa ja ryhdikkäässä ruukkupesässä. Ruukkupesän pohja on tasainen eikä ruukku vajoa liian suureen ruukkupesään. Vastapainoksi ripustusnyörit ovat tyyliin ja kokoon sopien simppelin ohuet ja yksinkertaiset. Tässä amppelissa on kiva pitää myös pystykasvuisia kasveja, jolloin myös amppelin koristeellisuus ja kauneus ovat esillä.

Ryhdikkään ruukkupesän korkeus on 12cm ja halkaisija 14cm. Kokonaiskorkeus ripustuslenkki mukaan laskettuna n. 50cm + tupsu. Värivalikoima on runsas – valitse mieltymystesi tai sisustuksesi mukaan.

Tämä koristeellinen amppeli on laadukas ja kestävä. Materiaalina suomalainen avainlippu-tunnuksen saanut lanka, josta 80% on kierrätyspuuvillaa.

Valmistan jokaisen amppelin yksilöllisesti käsityönä, ripeällä valmistusajalla (norm. max 3 vrk, jonosta riippuen).

Ruukku ja kasvi eivät sisälly hintaan.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,28 kg
Väri

Valkoinen, Luonnonvalkoinen, Koralli, Roosa, Eukalyptus, Musta, Grafiitti, Vaalean harmaa, Persikka, Pistaasi, Beige

1 kokemus tuotteelle Koristeellinen amppeli

  1. Susanna Ruotsalainen

    Tosi laadukasta käsityötä ja kaunis amppeli. Otin väriksi roosan, joka on lempeä ja ihanan romanttinen keittiööni. Nopea toimitus. Olen tosi tyytyväinen tähän kässämessuostokseeni. 🙂

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...