Kukkaron materiaali on puuvillaa. Sisävuoren väri saattaa vaihdella.

Leveys 12cm ja korkeus 8,5cm.

Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Tuotteet toimitetaan kirjeenä, suomen postin voimassa olevien postimaksujen mukaan. Tuote joka painaa alle 250g, postimaksu materiaalikuluineen on 4,20€ ja alle 50g postimaksu materiaalikuluineen on 2,25€.
Aniske.fi valmistaa tuotteet käsityönä, joten niissä saattaa olla pieniä eroja ja käsin tekemisen jälkeä. Mikäli tuote on valmistettu kierrätysmateriaalista, on huomioitavaa ettei se välttämättä ole virheetön. Osa tuotteista on uniikkeja yksittäiskappaleita. Tuotekuvien värit ovat viitteellisiä ja riippuvaisia kätetystä näyttölaitteesta.

Erityisesti allergisten on hyvä huomioida, että työskentelytila sijaitsee kodissa jossa on lemmikkieläimiä. Vaikka lemmikit eivät pääse työhuoneeseen, saattaa eläinpölyä ja yksittäisiä karvoja kulkeutua käytettyihin materiaaleihin.

Tilaukseen ilmoitetaan aina toimituskulu postin hinnastosta riippuen ja ne sisältävät myös pakkauskulut. Tilaus toimitetaan postitse kirjeenä tai pakettina. Aniske.fi ei vastaa kuljetuksen aikana kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista, vaan siinä tilanteessa on asiakkaan otettava yhteys Postin asiakaspalveluun.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Aniske.fi:n tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.
Sovi palautuksesta tai peruutuksesta aina etukäteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) tai WhatsAppilla (0414319015). Tuote tulee palauttaa postitse tai erillisellä sopimuksella henkilökohtaisesti 14 päivän sisällä vastaanottamisesta alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteen hinta palautetaan, kun palautettava tuote on saapunut takaisin. Aniske.fi ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutettu tai palautettu tilaus. Lunastamattomasta lähetyksestä peritään kaikki koituneet kustannukset.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse ([email protected]) tai WhatsAppilla (0414319015). Mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee vikaa tai se ei vastaa kuvausta, tee reklamaatio kirjallisesti sähköpostilla 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Aniske.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Paino 0,49 kg
Mitat 16 × 14 cm

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Aniske
  • Myyjä: Aniske
  • Osoite: Helsinki
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu