Kauniit esineet luovat hyvää mieltä ja harmoniaa. Kun ne tuovat lisäksi järjestystä, on kiva kokonaisuus kasassa. Tämä kylpyhuonesetti koostuu vanupesästä ja kahdesta yhteensopivasta säilytyskorista. Materiaalina on suomalainen avainlipun saanut lanka, josta 80% on kierrätyspuuvillaa.

Vanupesä on kaunis ja käytännöllinen vaihtoehto vanulappujen säilyttämiseksi käden ulottuvilla kylpyhuoneessa. Ripusta vanupesä puisesta ripustusrenkaasta koukkuun sopivaan paikkaan – paikkaan, josta vanulaput ovat helposti käytettävissä. Mitat: korkeus takana n 16cm + ripustus 5cm + tupsu ja edestä noin 12cm. Leveys n 13cm. Mitat ovat noin-mittoja, sillä vanupesän muoto on pyöreä.

Säilytyskorit ovat korkeudeltaan 13cm ja 9,5cm, pohja molemmissa 9cm. Voit myös muotoilla säilytyskorit pyöreämmiksi. Korit ovat napakat, mutta käteen pehmeän tuntuiset.

Valitse kylpyhuoneesi värimaailmaan sopiva kylpyhuonesetti. Kaikki kolme tuotetta ovat samanväriset. Mallikuvissa vanupesän väri kuvaa koko setin väriä. Säilytyskoreista on valkoiset mallikuvat.

En pidä suurta varastoa vaan valmistan tuotteet niin, että niille on jo koti olemassa. Tämä mahdollistaa sen, että voin tarjota valittavaksesi laajan värivalikoiman eikä minulle synny hukkatuotteita. Setit valmistuu nopeasti, normaalitilanteessa noin 3 vuorokaudessa.

Laadullisesti sekä materiaalinsa puolesta kylpyhuonesetti on kestävä. Se sopii hyvin myös lahjaksi äidille, vastavalmistuneelle tai tupaantuliaisiin.

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,4 kg
Väri

Valkoinen, Luonnonvalkoinen, Beige, Vaalean harmaa, Vaalean vihreä, Tumman harmaa, Roosa, Sininen

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...