Käsintehty kynsikäs on Suomenlampaanvillaa ja sopii kaikille. 

Kynsikkäiden koko

Kynsikkäissä on yksi koko ja reilu ranteisiin ylettyvä varsi. Kynsikkäiden koko pituus on noin 19 cm.

Kynsikkäiden käyttö

Käsintehdyt kynsikkäät ovat monikäyttöiset, sillä voit käyttää niitä kynsikkäänä tai ranteiden lämmittäjänä. Kynsikkäät sopivat hyvin töihin, joissa sormet on oltava vapaana. Pue kynsikkäät käsiin toimistossa, metsässä, koiraharrastuksissa jne. Villa hengittää, sillä se on täysin luonnontuote.

Kynsikkäiden hoito-ohje

Villa on kosteutta hylkivä, kylmällä lämmin ja lämpimällä viileä. 

Villa hoitaa itse itseään ja kynsikkäille riittää usein pelkkä tuuletus. Voit raikastaa kynsikkäät tuulettamalla niitä pakkasilmassa tai laittamalla kynsikkäät  tiiviiseen muovipussiin ja pakastimeen. Jos haluat pestä kynsikkäät, niin pese kynsikkäät + 30 C miedossa pesunesteessä hellästi käsin ja kuivaa tasona.

Villakynsikkäät ovat jäljitettävissä 100 % tilalle saakka.

Älä enää palele vaan tilaa omat kynsikkäät tänään!

Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Toimitusalue on koko maailma. Tilausten toimitus hoituu Postin tai Matkahuollon avulla. Asiakas maksaa Postin tai Matkahuollon toimituskulun tuotteen painon mukaan. Muita toimituskuluja ei ole.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäiskunnossa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joiden palauttamisesta on ilmoitettu meille 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Verkkokaupassa on lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tuotteen palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista vastaa asiakas. Peruutusoikeus ei kuitenkaan koske ns. asiakkaan toiveiden mukaan tehtyjä tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi värin tai koon muuttaminen.

Peruutustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksissa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona), kun tuote on palautettu myyjälle.

PALAUTTAESSASI / VAIHTAESSASI TOIMITETUN TILAUKSEN

Lähetä meille söhköpostitse vapaamuotoinen palautisilmoitus. Liitä palautusilmoitukseesi asiakasnumerosi (#nro löytyy sähköpostiin lähetystä tilausvahvistuksesta), nimesi ja yhteystietosi rahojen palautusta varten. Lisää myös tieto palautatko vai vaihdatko ostamasi tuotteen.

Kun olemme käsitelleet palautusilmoituksesi, saat vahvistusilmoituksen sähköpostiisi, mikä sisältää vielä tarkat ohjeet palauttamista varten. Vahvistusviestin saatuasi voit viedä palautettavan tuotteen postiin / pakettiautomaattiin.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun täytyy tehdä välittömästi asiakasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Paino 0,150 kg
Väri

Musta, Ruskea, Vaaleanruskea

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Hanna’s Handmade
  • Myyjä: Hanna’s Handmade
  • Osoite: 02880 Veikkola
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Saatat pitää myös näistä...