LapLay Travel Luxus -sylitaso on suomalaista käsityötä. Näin voimme valmistaa myös juuri sinulle sopivia yksilöllisiä mittatilaustuotteita toivotuista materiaaleista. Myös UV-tulostus mahdollisuus. Ota yhteyttä Ideapalat-kaupan sivun painikkeella: https://www.villeriina.net/shop/ideapalat/

Sylitason koko on 30 cm x 35 cm: Pehmusteen paksuu n. 10 mm

Sylitasoon on valittu parhaat materiaalit, joita voi puhdistaa kostealla liinalla ja tarvittaessa voidaan käyttää desinfiointiainetta. Pesua ei suositella, koska täyte voi paakkuuntua.

Materiaalit:
Kangas: 85 % VINYL, 15 % PES FR
Täyte: Dacrovanu
Levy: Korkeapainetäyslaminaatti 4mm, Formica Collection

Valmis lähetettäväksi 3-5 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Tuote toimitetaan Postiin tai Matkahuoltoon tai niiden automaatteihin.
Yksilöidyissä tuotteissa toimitusaika sovitaan aina erikseen.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Formlek Oy / Ideapalat noudattaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita. Tilaajalla on 14 päivän palautusoikeus tuotteelle. Palautetun tuotteen pitää olla uudenveroinen. Tuotevirheistä vastaamme tuotekohtaisella takuulla. Tuotteen palautuksen yhteydessä hyvitetään tuotteen lähetyksen postimaksut. Palauttaja vastaa palautuskustannuksista. Kuitenkin palautusasioista voidaan sopia tapauskohtaisesti. Tilaajalle yksilöllisesti (mm. mitta- ja muotoilutilaukset) valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Valmistus- ja tuotevirheistä vastaamme.

Paino 0,75 kg
Mitat 38 × 32 × 5 cm
Väri

Vihreä, Harmaa

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Ideapalat
  • Myyjä: Ideapalat
  • Osoite: Varputie 3 B 13
    02270 Espoo
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Formlek Oy / Ideapalat noudattaa Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita. Tilaajalla on 14 päivän palautusoikeus tuotteelle. Palautetun tuotteen pitää olla uudenveroinen. Tuotevirheistä vastaamme tuotekohtaisella takuulla. Tuotteen palautuksen yhteydessä hyvitetään tuotteen lähetyksen postimaksut. Palauttaja vastaa palautuskustannuksista.  Kuitenkin palautusasioista voidaan sopia tapauskohtaisesti. Tilaajalle yksilöllisesti (mm. mitta- ja muotoilutilaukset)  valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Valmistus- ja tuotevirheistä vastaamme.