Lasinaluset ovat sekä käytännöllisiä että kauniita. Ne suojaavat pöytäpintaa ja viimeistelee kauniin kattauksen. Luonnonvalkoiseen on yhdistetty kauniita pehmeitä sävyjä. Valitse lempivärisi tai sisustuksesi mukaan – kaikki samaa väriä tai vaikkapa jokaiselle perheen jäsenelle oman värisensä. Vaihtoehdot ovat beige, harmaa, puuteri ja pistaasi (vaalean vihreä).
Ilmoita valitsemasi värit kassalla kommentti-kentässä! Beige, harmaa, puuteri, pistaasi.
Settinä ostettuna 5e/kpl, yksittäin 5,90€. Halkaisija 10cm + hapsut.
Valmistus käsityönä makramee-tekniikalla suomalaisesta kierrätyspuuvillaisesta langasta.
Voit puhdistaa lasinaluset hellästi käsin 30C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huuhtele huolellisesti ja kuosittele kevyesti muotoonsa. Kuivata ilmavalla alustalla. Ei venytystä eikä hankausta.
Kaikkia värejä löytyy valmiina, postitus tilausta seuraavana arkipäivänä – ehtii siis hyvin ennen joulua perille.
Toimituskulut 5,90€ Postin pikkupakettina suoraan postilaatikkoon.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Valmiit tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Muut tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon mukaan kirje, pikkupaketti postilaatikkoon tai paketti lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteys Postin asiakaspalveluun.

Helmiapilan toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ sanktiomaksu.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön (Posti).

Paino 0,30 kg
Setin koko

4 kpl (ilmoitan värit kassalla), 6 kpl (ilmoitan värit kassalla)

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Koristeellinen amppeli

Helmiapila 18,00 

Puhelinpussi

Helmiapila 26,00 
ALE

Vanupesä

Helmiapila 12,90 

Avattava amppeli

Helmiapila 17,90 22,90 

7 varastossa

Saatat pitää myös näistä...