Suomen Langan valmistamasta kierrenarusta solmeiltu makrameetyö metallirenkaaseen. Renkaan halkaisija 30cm.

Valmis lähetettäväksi 3-5 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Design Helmeri 2181338-5 myy tuotteita yksityishenkilöille tällä hetkellä vain Suomen alueella pois lukien Ahvenanmaa. Nämä toimitusehdot ovat voimassa 06.04.2022 alkaen. Design Helmerillä on oikeus muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti, joten tutustuthan toimitusehtoihimme aina ennen tilaamista.
Tilatessasi tuotteita sitoudut toimitusehtoihimme. Tilaaminen synnyttää molempia osapuolia sitovan sopimuksen välillemme.
Tuotteiden tiedot ja hinnat on esitetty tuotesivuilla.
Tilauksen postikulut ovat kiinteät 4,90 euroa.
Toimitustapoina ovat Postin kirje seurantakoodilla, postipaketti tai Matkahuollon paketti.
Tuotteet lähetetään viimeistään viiden päivän kuluttua tilauksesta.
Emme vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvasta tai muusta meistä riippumattomasta kuljetusviiveestä. Posti ilmoittaa säilyttävänsä lähetyksiä vain seitsemän päivää ja voi ohjata paketteja ruuhkautumisen takia muihin pisteisiin, kun sinne, minne lähetys on tilattu.
Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruuttaminen. Lunastamatta jätetyistä paketeista, joista ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme kaikki meille aiheutuneet toimituskulut.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta.
Jos haluat palauttaa tuotteen, ota viipymättä yhteyttä kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected] Annamme lisäohjeet palautusta varten. Ilmoituksesta alkaa palautusaika 14 päivää, jonka sisällä tuote on palautettava.
Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on annettu palautukseen palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.
Tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäispakkauksessa.
Rahat myyntikuntoisista tuotteista palautetaan, kun tuotteet ovat saapuneet perille.
Noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamatta jätetyistä palautuksista joudut maksamaan palautusmaksun. Summa vähennetään sinulle tehtävästä palautuksesta.
Jos tuotteessa on vikaa tai se ei vastaa tilaustasi, ota välittömästi yhteyttä tuotteen saatuasi.
Jos huomaat vastaanottaessasi, että lähetyspaketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja meille. Vioittuneesta paketista kannattaa ottaa heti kuva.

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Design Helmeri
  • Myyjä: Design Helmeri
  • Osoite: Ilmajoki
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu