Minimonstera-raasu ei selvinnyt rintamamiestalon talvesta, mutta muistonsa elää lehtikuviona näissä korvakoruissa!

Suuremman lehden koko on n.6cm x 4cm, koko korviksen pituus n.8cm.
Pienemmän lehden koko n.4cm x 2,5cm, koko korviksen pituus n.6cm.

Käsin muotoiltu lehti on höyhenenkevyttä, kestävää, vegaanista nahkapaperia (selluloosa, lateksi). Sitä voi tarvittaessa pestä käsin haaleassa vedessä ja silittää matalalla lämmöllä nurjalta puolelta. Kosteana rypistäminen lisää pinnan nahkamaista tekstuuria. Suositeltavaa on kuitenkin riisua korut esimerkiksi suihkun ja uinnin ajaksi.

Avokoukut ovat kirurginterästä, stopparit silikonia.

Valmis lähetettäväksi 1-2 arkipäivässä, sijainti Suomi


 

Toimitusehdot

Taivalkuun omat tuotteet valmistetaan käsityönä, joten niissä saattaa olla pieniä eroja ja käsin tekemisen jälkeä. Näitä ei lasketa virheiksi tuotteissa, elleivät ne merkittävästi vaikuta käyttöön. Mikäli tuote on valmistettu kierrätysmateriaalista, on huomioitavaa ettei se välttämättä ole virheetön. Osa tuotteista on uniikkeja yksittäiskappaleita. Tuotekuvien värit ovat viitteellisiä ja riippuvaisia kätetystä näyttölaitteesta.

Erityisesti allergisten on hyvä huomioida, että työskentelytila sijaitsee kodissa jossa on lemmikkieläimiä. Vaikka lemmikit eivät pääse työhuoneeseen, saattaa eläinpölyä ja yksittäisiä karvoja kulkeutua käytettyihin materiaaleihin.

Tilauksilla on kiinteä toimituskulu (5,90€) riippumatta tilauksen suuruudesta, ja se sisältää posti- ja pakkauskulut. Tilaus toimitetaan postitse pakettina. Taivalkuu ei vastaa kuljetuksen aikana kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista, vaan siinä tilanteessa on asiakkaan otettava yhteys Postin asiakaspalveluun.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Taivalkuun tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Sinulla on oikeus myös peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Sovi palautuksesta tai peruutuksesta aina etukäteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) tai WhatsAppilla (0453439375). Tuote tulee palauttaa postitse tai erillisellä sopimuksella henkilökohtaisesti 14 päivän sisällä vastaanottamisesta alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteen hinta palautetaan, kun palautettava tuote on saapunut takaisin. Taivalkuu ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutettu tai palautettu tilaus. Lunastamattomasta lähetyksestä peritään kaikki koituneet kustannukset.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse ([email protected]) tai WhatsAppilla (0453439375). Mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee vikaa tai se ei vastaa kuvausta, tee reklamaatio kirjallisesti sähköpostilla 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä myös, mikäli käyttöön tarkoitettu tuote hajoaa normaalissa käytössä 6kk sisällä käyttöönotosta, niin selvitetään onko tuote mahdollista korjata tai vaihtaa. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Taivalkuu ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Väri / koko

Musta / suuri, Musta / pieni, Ruskea / suuri, Ruskea / pieni

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Taivalkuu
  • Myyjä: Taivalkuu
  • Osoite: Haapasaarentie 31
    28610 Pori
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Sinulla on oikeus myös peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Sovi palautuksesta tai peruutuksesta aina etukäteen ottamalla yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) tai WhatsAppilla (0453439375). Tuote tulee palauttaa postitse tai erillisellä sopimuksella henkilökohtaisesti 14 päivän sisällä vastaanottamisesta alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Tuotteen hinta palautetaan, kun palautettava tuote on saapunut takaisin. Taivalkuu ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutettu tai palautettu tilaus. Lunastamattomasta lähetyksestä peritään kaikki koituneet kustannukset.

Taivalkuu ei vastaa kuljetuksen aikana kadonneista tai vahingoittuneista tuotteista, vaan siinä tilanteessa on asiakkaan otettava yhteys Postin asiakaspalveluun.

Mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee vikaa tai se ei vastaa kuvausta, tee reklamaatio kirjallisesti sähköpostilla 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä myös, mikäli käyttöön tarkoitettu tuote hajoaa normaalissa käytössä 6kk sisällä käyttöönotosta, niin selvitetään onko tuote mahdollista korjata tai vaihtaa. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.