Naruamppeli muodostaa yhdessä kasvin ja ruukun kanssa kauniin kokonaisuuden. Voit tilata valikoimastani amppelin omien mieltymystesi mukaisesti ja sisustukseesi sopivaksi.

Naruamppeleissa on koristeellinen, kaksiosainen punonta koko matkalta ja ripustuslenkkiä myöden.

Valitse naruamppelin väri sekä pituus. Pituus on mitattuna amppeli tyhjänä ripustuslenkin yläreunasta ruukun alle tulevaan solmuun. Huomioithan pituutta valitessasi, että ruukun leveys nappaa muutaman sentin amppelin pituudesta.

Valmistan jokaisen naruamppelin käsityönä makramee-tekniikalla suomalaisesta kierrätyspuuvillaisesta materiaalista.

Voit tarvittaessa puhdistaa sen hellästi käsin 30C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huuhtele huolellisesti ja kuosittele kevyesti muotoonsa. Kuivata ilmavalla alustalla. Ei venytystä eikä hankausta.

Kuvien ruukut ja kasvit eivät sisälly hintoihin.

Toimitus normaalitilanteessa 3 vuorokaudessa. Toimituskulut alkaen 3,90€ Postin kirjelähetyksenä.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Valmiit tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Muut tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon mukaan kirje, pikkupaketti postilaatikkoon tai paketti lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteys Postin asiakaspalveluun.

Helmiapilan toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ sanktiomaksu.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön (Posti).

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Luonnonvalkoinen, Musta, Roosa, Persikka, Pistaasi, Valkoinen (lumi), Vaalean harmaa, Grafiitti (tumman harmaa), Koralli, Eukalyptus, Beige

Pituus

65cm, 80cm, 95cm, 110cm

1 kokemus tuotteelle Naruamppeli

  1. taijamarjukka

    Jämäkkä ja kaunis amppeli. Kiva kun sai pyynnöstä pituutta lisää, oman tarpeen mukaan. Suositus!

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...