Valmis lähetettäväksi 2-3 viikkoa


 

Toimitusehdot

Picla Design pidättää oikeuden tuotteiden hintojen muutoksiin. Toimituskulut lasketaan kassalla. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Kaikki Piclan tuotteet toimitetaan Matkahuollon Lähellä-pakettina.

Huomaathan, että tuotteet tehdään pääosin tilauksesta, joten toimitusaika on noin 2-3viikkoa.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Kaikki Picla Designin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, joten ehjät tuotteet on mahdollista palauttaa vain, mikäli tuotetta ei ole käytetty tai se ei vastaa tuotekuvausta tai asiakkaan kanssa sovittuja yksityiskohtia. Mikäli tuote on vioittunut tai rikki, se voidaan palauttaa valmistajalle ilman kuluja. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Palautustilanteissa ole yhteydessä Piclaan sähköpostitse [email protected], jolloin saat ohjeet palautuksen lähettämiseen. Älä lähetä palautusta ilman ohjeita.

Noutamaton paketti: Mikäli pakettia ei noudeta määräaikaan mennessä, asiakkaaseen ollaan yhteydessä. Asiakas on velvollinen maksamaan paketin lunastamatta jättämisestä aiheutuvat kulut.

Yhteystiedot: Picla Design 3012137-2 [email protected] Puutarhakatu 13, 20100 TURKU

Väri

Luonnonvalkoinen, Vaaleankeltainen, Musta, Vaaleanharmaa, Valkoinen, Keltainen, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen, Vaaleanvihreä

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Picla Design
  • Myyjä: Picla Design
  • Osoite: 20730 Turku
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Palautus ja reklamaatiot: Kaikki Picla Designin tuotteet valmistetaan tilaustyönä, joten ehjät tuotteet on mahdollista palauttaa vain, mikäli tuotetta ei ole käytetty tai se ei vastaa tuotekuvausta tai asiakkaan kanssa sovittuja yksityiskohtia. Mikäli tuote on vioittunut tai rikki, se voidaan palauttaa valmistajalle ilman kuluja. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Palautustilanteissa ole yhteydessä Piclaan sähköpostitse [email protected], jolloin saat ohjeet palautuksen lähettämiseen. Älä lähetä palautusta ilman ohjeita. Noutamaton paketti: Mikäli pakettia ei noudeta määräaikaan mennessä, asiakkaaseen ollaan yhteydessä. Asiakas on velvollinen maksamaan paketin lunastamatta jättämisestä aiheutuvat kulut.