Tämä 10-sivuinen opas johdattaa sinut lankojen kontaktivärjäyksen tekniikkaan. Saat vinkkejä erilaisten sävytysten toteuttamiseen sekä ohjeet usean eri väriyhdistelmän luomiseen kasviväreillä.

Kontaktivärjäämällä luot upeita monenkirjavia lankoja kasviväreillä. Tässä tekniikassa värjäykseen voit käyttää niin kuivattuja ja jauhettuja värikasveja, kasviväriuutteita kuin keittiön biotähteitä. Kontaktivärjäykseen riittää pieni määrä väriainetta, joten se on oiva tapa käyttää hyödyksi pussin pohjia!

Kontaktivärjäyksen etuna on sen helppous. Kauniita lankoja saa värjättyä kotioloissa ja yksinkertaisilla välineillä. Et tarvitse kuin kattilan ja palan kangasta tai vanhan mehumaijan! Kontaktivärjäyksessä aikaansaadut kauniit liukuvärjäykset muistuttavat kylmävärjäystekniikkana tunnetun purkkivärjäyksen tuloksia, mutta kontaktivärjäyksessä värejä ei tarvitse odotella viikkokausia eikä riskinä ole homehtuminen tai käymisen hajut. Kontaktivärjäämällä saat kauniita kasvivärjättyjä, monisävyisiä lankoja muutamissa tunneissa.

Ohje on pdf muodossa ja voit ladata sen omalle koneellesi. 

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Outar
  • Myyjä: Outar
  • Osoite: Rimpisentie 3
    38920 Vatajankoski
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Mikäli palautat tuotteen, otathan ENSIN yhteyttä sähköpostitse ([email protected]) sopiaksemme yksityiskohdista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, puhdas ja alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessaan. Viallisen tai väärän tuotteen kohdalla asiakkaalle korvataan palautuksesta aiheutuneet kulut. Muissa tapauksissa asiakas maksaa itse lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut. Asiakkaan omiin mittoihin tehdyillä tilaustuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Mikäli paketti on vaurioitunut lähetyksessä ilmoita vahingoittumisesta käytetylle logistiikkayhtiölle joko luovutuksen yhteydessä tai kirjallisesti seitsemän vuorokauden kuluessa luovutuksesta. Mikäli vastaanottaja on yksityishenkilö, katsotaan kohtuulliseksi ilmoitusajaksi 14 vuorokautta. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (https://www.kuluttajaneuvonta.fi).