Puhelinpussi on kokenut muutoksen – kohotuksen entistäkin paremmaksi ja kauniimmaksi. Koko on nyt 20 x 12cm ja syvyys 2cm. Olkahihnan pituus on 120cm eli menee mukavasti olan yli ristiin. Mukaan mahtuu siis puhelin sekä muut tärkeimmät kuten kotiavain ja maksuvälineet. Suljenta puuhelmellä ja värivaihtoehtoja on 8 kpl.

Materiaalina suomalainen kierrätyspuuvillainen lanka.

Puhelinpusseja on ostettu myös iäkkäiden sukulaisten turvaksi – kotona puhelin kulkee mukana ja on kaiken varalta käden ulottuvilla.

Koska uudistus on ihan tuore, vielä ei ole mallikuvia kaikista väreistä. Valmistan tuotteet tilausten perusteella suoraan käyttöön ja käsityönä alusta loppuun saakka – yksilöllisesti juuri sinulle 🙂 silti nopealla valmistusajalla (norm. max 3 vrk, tilaustilanteesta riippuen).

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,24 kg
Väri

Luonnonvalkoinen, Musta, Roosa, Sininen, Vihreä, Vaalea turkoosi, Persikka, Ruskea

1 kokemus tuotteelle Puhelinpussi

  1. Päivi

    Kätevä kesäpussukka, kaunis kuin koru ? ja huoliteltua työtä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...