**********

Valmiina yhdet kappaleet: sininen, vaalea turkoosi ja ruskea. Postitus tilausta seuraavana arkipäivänä

**********

Puhelinpussi on kapea, mutta siksi ryhdikäs ja kompakti. Puhelimen lisäksi mukaan mahtuu kortit ja avain.

Puhelinpussi on kätevä erityisesti kesäaikaan kun taskuja on vähän ja aina silloin kun haluat liikkua pienin kantamuksin, kädet vapaina. Kätevä myös työpaikalla ja on näitä ostettu iäkkäille läheisille ihan kotikäyttöönkin.

Koko on 20 x 12cm ja syvyys 2cm. Kiinteän olkahihnan pituus 120cm eli menee mukavasti olan yli ristiin. Värivaihtoehtoja on 8 kpl ja koristeellisessa läpässä on suljenta puuhelmellä.

Valmistan jokaisen puhelinpussin käsityönä makramee-tekniikalla suomalaisesta kierrätyspuuvillaisesta materiaalista, normaalisti 3 vrk:ssa.

Voit tarvittaessa puhdistaa puhelinpussin hellästi käsin 30C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huuhtele huolellisesti ja kuosittele tarvittaessa kevyesti muotoonsa. Kuivata ilmavalla alustalla. Ei venytystä eikä hankaamista.

Toimituskulut valitsemasi toimitustavan mukaan alkaen 3,90€ Postin kirjelähetyksenä.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Valmiit tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Muut tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon mukaan kirje, pikkupaketti postilaatikkoon tai paketti lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteys Postin asiakaspalveluun.

Helmiapilan toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ sanktiomaksu.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön (Posti).

Paino 0,24 kg
Väri

Luonnonvalkoinen, Musta, Roosa, Sininen, Vihreä, Vaalea turkoosi, Persikka, Ruskea

1 kokemus tuotteelle Puhelinpussi

  1. Päivi

    Kätevä kesäpussukka, kaunis kuin koru ? ja huoliteltua työtä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Naruamppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Kesto pullopussi

Helmiapila 12,90 15,90 

Säilytyskori

Helmiapila 8,50 

Avainnauha

Helmiapila 12,90 16,90 

Saatat pitää myös näistä...