Korussa ensimmäiseksi huomio kiinnittyy yleensä sen kauneuteen, väriin, materiaaliin. Siinä on se “jokin”, joka visuaalisesti viehättää. Helmiapilan rannekoruissa se jokin on ajattomuudessa, puuhelmien viehätyksessä, raikkaissa väriyhdistelmissä ja siinä jujussa, että vaikka kyseessä on yksi rannekoru, vaikutelma on kolmesta.
Eikö olisi mahtavaa, jos lempparirannekoru olisi myös helppokäyttöinen? Sellainen, että sen saa ranteeseen suit sait sukkelaan, kiireisenä arkiaamunakin ilman lukon kanssa taistelua?
– Nämä rannekorut ovat lukottomia, mutta silti hyvin ranteessa pysyviä. Korun saa yhdellä kädellä kiepsautettua toiseen ranteeseen – helppoa ja nopeaa siis! Et tarvitse auttajaa tai vippaskonsteja. Muistivaijeri nimensä mukaisesti muistaa muotonsa eli korua voi pukea ja riisua vaikka kuinka monta kertaa ilman, että se menettää muotonsa tai löystyy.
Puu on kaunis, kevyt ja kestävä luonnonmateriaali ja siksi se soveltuu hyvin koruihin. Nämä laadukkaat helmet sorvataan yksitellen pyökistä ja ne on värjätty siten, että alkuperäinen puun rakenne näkyy hieman. Helmet on viimeistelty kevyesti lakkaamalla, mikä parantaa niiden kestävyyttä entisestään. Mikä on sinun värivalintasi?

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Valmiit tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Muut tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon mukaan kirje, pikkupaketti postilaatikkoon tai paketti lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteys Postin asiakaspalveluun.

Helmiapilan toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ sanktiomaksu.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön (Posti).

Paino 0,075 kg
Väri

musta-valkoinen, oranssi-valkoinen, pinkki-valkoinen, turkoosi-valkoinen, vihreä-valkoinen, oranssinpunainen-luonnonvalkoinen, lila-musta

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...