Kauniit esineet luovat hyvää mieltä ja harmoniaa. Kun ne tuovat lisäksi järjestystä, on kiva kokonaisuus kasassa.  Näillä ihanilla koreilla saat kylpyhuoneen pienet tarvikkeet järjestykseen ja pidettyä ne käden ulottuvilla – kauniilla tavalla.

Kokovaihtoehtoja on kaksi, korkeudet 13cm ja 9,5 cm. Pohja molemmissa 9 x 9 cm, voit myös muotoilla korin pyöreämmän malliseksi. Materiaalina suomalainen ekologinen lanka, josta 80% on kierrätyspuuvillaa. Runsas värivalikoima. Tuotteiden kohdalla mallikuvat, mutta voit varmistaa värin sävyn värikarttakuvista.

Täydennä vanupesän tai pikkukorien kanssa isommaksi kokonaisuudeksi! Katso tarkemmin tuotelistauksesta.

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,15 kg
Väri

Valkoinen, Roosa, Luonnonvalkoinen, Vaalean harmaa, Musta, Persikka, Vaalea turkoosi, Vaalean vihreä, Tumman harmaa, Sininen, Eukalyptus (vihreä), Ruskea, Beige

Koko

Korkea, Matala

1 kokemus tuotteelle Säilytyskorit

  1. AnuT

    Kotona käytössä kaksi korkeampaa, vaaleanharmaata säilytyskoria – sen lisäksi että ne vetävät todella paljon erinäistä hiustarviketta sisäänsä ne pysyvät myös sekä hienosti muodossaan (punos on tosi tukeva!) ja kaunis kuvio ja kuitenkin pehmeä materiaali sekä näyttää kauniilta että pehmentää myös kaakelitilan kaikua. Näitä on ilo käyttää <3

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Makramee amppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Koristeellinen amppeli

Helmiapila 18,00 

1 varastossa

Saatat pitää myös näistä...