Koristeellinen säilytyskori on kaunis ja käytännöllinen esine monenlaiseen piensäilytykseen. Säilytyskorin avulla saat pienet tärkeät tarvikkeet järjestykseen ja löydät ne helposti yhdestä paikasta. Esim. hiuslenkit, kosmetiikkatuotteet, korut, käsityötarvikkeet tai työpöydällä ajelehtivat kynät, kuminauhat ja klemmarit.

Säilytyskori on korkeudeltaan 8,5cm ja pohjan koko 9x9cm. Kuosi on ilmava, mutta silti napakka. Kori pysyy hyvin pystyssä ja ryhdikkäänä.
Säilytyskori on valkoinen ja sitä kiertää värikäs nauha söpöllä tupsulla. Valitse tupsun väri neljästä vaihtoehdosta.
Valmistan jokaisen säilytyskorin käsityönä makramee-tekniikalla suomalaisesta kierrätyspuuvillaisesta materiaalista.

Voit tarvittaessa puhdistaa säilytyskorin hellästi käsin 30C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huuhtele huolellisesti ja kuosittele kevyesti muotoonsa. Kuivata ilmavalla alustalla.

Normaalitilanteessa postitus 3 vuorokaudessa. Toimituskulut alkaen 3,90€ Postin kirjelähetyksenä.

Shipping Countries: Suomi


 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Valmiit tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Muut tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon mukaan kirje, pikkupaketti postilaatikkoon tai paketti lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä. Tällaisessa tilanteessa ota yhteys Postin asiakaspalveluun.

Helmiapilan toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista peritään 10€ sanktiomaksu.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön (Posti).

Paino 0,15 kg
Väri

Keltainen, Punainen, Sininen, Vihreä

1 kokemus tuotteelle Säilytyskori

  1. AnuT

    Kotona käytössä kaksi korkeampaa, vaaleanharmaata säilytyskoria – sen lisäksi että ne vetävät todella paljon erinäistä hiustarviketta sisäänsä ne pysyvät myös sekä hienosti muodossaan (punos on tosi tukeva!) ja kaunis kuvio ja kuitenkin pehmeä materiaali sekä näyttää kauniilta että pehmentää myös kaakelitilan kaikua. Näitä on ilo käyttää <3

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Saatat pitää myös näistä...