Ihanan pörröiset punch needle -tekniikalla tehdyt kukalliset lasinaluset ihanan pirteissä väreissä, joista voit valita suosikkisi – tai vaikka kaikki! Käytä mukin- tai lasinalusena, koriste-esineenä pöydällä tai ripusta vaikka kehyksissä seinälle! 

 

Lasinaluset on valmistettu kierrätyspuuvillakankaasta, puuvillalangasta ja fleecekankaasta. Lasinalusen halkaisija on 11 cm. Tuotteet on tehty käsityönä Suomessa!  

Hinta sisältää arvonlisäveron 24%. Hinta sisältää yhden lasinalusen.

Shipping Countries: Suomi


Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Lähetämme tuotteet kolmen vuorokauden kuluessa tilauksesta. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen, kirjepostissa kestää usein muutaman päivän pakettitoimitusta pidempään postin jakelupäivistä johtuen. Erityisen poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Tämän jälkeen tiedän tulee toimittaa ostettu tuote takaisin Momomaumau-kaupan ylläpitäjälle pakattuna yhtä hyvin kuin vastaanottaessa, jotta tuotteen arvo säilyy. Ohjeet saatte sähköpostilla.

Palautuksen toimituskuluista vastaa kuluttaja.

Paino 0,016 kg
Väri

Keltainen, Vaaleansininen, Vihreä, Vaaleanruskea

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Momomaumau
  • Myyjä: Momomaumau
  • Osoite: 45200 Kouvola
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu