Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä, sijainti Suomi


 

Toimitusehdot

Toimitamme Suomeen pois lukien ahvenanmaan

Toimituskulut ja tuotteiden hinnat sisältää alv 24%
Alle 50 g kirjekokoisille toimitus 1.90€
Alle 250 g kirjekokoisille toimitus 3.90€
Paketeille 5.90€ eli jos ei tuote ole kirjekokoinen

Tuotteiden myyjänä toimii lahjatavarakauppa LTK (3237654-7).Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia toimitusehtoihin, joten tarkistathan toimitusehdot ennen tilauksen tekoa. Käsittelemme yleensä tilaukset viimeistään kolmessa arkipäivässä, mutta jos ongelmia syntyy eli vaikka kone hajoaa tai materiaalien saamisessa on ongelmia, niin tuoteen tekemisessä saaattaa kestää 1-3 arkipäivää kauemmin. Mikäli tiedossa on viivästystä, niin palautamme rahat. Yleensa kuitenkin tuotteita on varastossa ja jos ilmoitamme siitä ja sovimme hyvityksestä asiakkaan kanssa tai varasto loppuu niin tuotteita tehdään tarpeen mukaan lisää. Jos tilaus on tavallista suurmempi, niin saattaa kestää pidempään tehdä suuri määrä, joten suurissä määrissä kannattaa toimitusaikaa kysyä etukäteen ja varautua odottamaan pidempään. Pyrimme kuitenkin mahdollisimman nopeaan toimitukseen ja yleensä lähetyspäivä on seuraava arkipäivä. Emme kuitenkaan vastaa jos postilla tulee viivästyksiä, mutta mikäli tilausta ei kuulu niin selvitämme tilanteen postin kanssa.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on tietenkin kuluttajansuojalain mukainen 14 vaihto-ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus ja siitä peritään toimituskulut.

Jos myös käy niin että saatuasi tilauksen kotiisi huomaat, että et halua tuotetta vaikka se vastaa juuri sitä mitä olet tilannut. Esimerkiksi jos olet tilannut mustan seinäkoristeen ja huomaat kotona, että musta ei sovikkaan huoneen väreihin, niin tuotteen voi tietenkin palauttaa, jos se on käyttämön ja myyntikuntoinen, mutta vähennämme hyvityksestä aiheutuneet toimituskulut. Mikäli avatessa pakkaus tuhotaan sellaiseksi että palauttaminen ei samassa laatikossa onnistu, niin asiakas itse hankkii korvaavan laatikon tai korjaa sen niin että tuote palautuu turvallisesti. Onneksi laatikot on suunniteltu niin että ne avautuu helmposti ilman repimistä.

Tietenkin, jos tuote vaurioituu kuljetuksessa tai tuotteessa on muuta virhettä, niin se sitten korvataan ilman lisäpostikuluja, sekä lisäksi tietenkin joku pieni hyvitys siitä että hommat ei mennyt putkeen,

Reklamaatioissa ja muissa olgelma tapauksissa tulee olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai sitten Villeriinan kautta voi asiakas olla minuun yhteydessä.

Paino 0,2 kg
Mitat 19 × 29 × 3 cm

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Lahjatavarakauppa
  • Myyjä: Lahjatavarakauppa
  • Osoite: 04430 Järvenpää
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu