Helmiapilan vanupesä on kaunis ja käytännöllinen vaihtoehto vanulappujen säilyttämiseksi kauniisti käden ulottuvilla kylpyhuoneessa. Se sopii yhtä hyvin myös muiden tarpeellisten tarvikkeiden säilyttämiseen kuten kosmetiikkatuotteet, hiuslenksut tai vaikkapa kaupasta kulkeutuvat hedelmä- ja leipäpussit. Kahdeksan värin valikoimassa on seesteisiä sävyjä sekä voimakkaampia värejä. Saatavana myös säilytyskoreja samaa sarjaa ja yhteissettinä edullisemmin.
Mitat: korkeus takaa n 16cm + ripustus 5cm + tupsu ja edestä n 12cm. Leveys n 13cm. Mitat ovat noin-mittoja, sillä vanupesän muoto on pyöreä.
Vanupesä on laadullisesti kestävä kuten myös materiaalinsa puolesta. Valmistan vanupesät suomalaisesta avainlipun saaneesta langasta, josta 80% on kierrätyspuuvillaa ja 20% polyesteriä kulutusta kestämään.

 

Toimitusehdot

Tuotteet valmistaa, myy ja toimittaa Helmiapila (Y-tunnus 2889231-1), toimitusalueena ja -kielenä Suomi (poislukien Ahvenanmaa).
Toimitusehdot ovat voimassa 15.2.2022 alkaen ja niitä voidaan yksipuoleisesti muuttaa. Asiakas sitoutuu tilatessaan toimitusetoihin.
Asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Varastotuotteet (korut) toimitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä.
Makramee-tuotteet valmistetaan valintojesi mukaisesti tilaustyönä. Valmistusaika normaalitilanteessa max 3vrk, tilausten ruuhkautuessa voi toimitusaika olla pidempi. Kiiretilanteessasi voit tiedustella toimitusaikaa ennen tilauksen tekoa: [email protected]

Käytössä on Postin kuljetuspalvelut. Vaihtoehtoina lähetyksen koon ja valintasi mukaan kirje, pikkupaketti postiluukusta tai paketti valitsemaasi noutopisteeseen tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Emme vastaa kuljetusyhtiön viivästyksistä tai matkalla kadonneista tai vaurioituneista tuotteista tai lähetyksistä.

Yrityksen toimintaa ohjaavat ekologisuus ja kierrätys näkyvät joskus myös pakkausmateriaaleissa. Kaikki tuotteet toimitetaan kuitenkin siisteissä ja ehjissä pakkauksissa.
Huomioithan, että tuotteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä, joten tuotteiden välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Verkkokaupan kuvat voivat poiketa hieman todellisesta johtuen näyttöpäätteiden eroista ja mahdollisista lankojen raaka-ainepohjien eräkohtaisista sävyeroista.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Käyttämättömän tai virheellisen tuotteen voi omakustanteisesti palauttaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Perusvalikoiman ulkopuolelta toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa ole selvä virhe. Ennen palautusta ota yhteyttä 7vrk kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta lukien: [email protected]

Lähetyksen noutamatta jättäminen ei vastaa lähetyksen palauttamista tai peruuttamista. Lunastamattomasta paketista perimme 10€ sanktiomaksun.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet aina huolellisesti. Mikäli lähetys on kuitenkin kuljetuksen aikana vaurioitunut, teethän siitä heti kirjallisen vahinkoilmoituksen kuljetusyhtiöön.

Paino 0,225 kg
Väri + rengas

Luonnonvalkoinen + koivu, Vaalean harmaa + koivu, Beige + pähkinä, Vaalean vihreä + koivu, Valkoinen + pähkinä, Sininen + koivu, Tumman harmaa + pähkinä, Roosa + pähkinä

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

Avattava amppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Koristeellinen amppeli

Helmiapila 18,00 

Makramee amppeli

Helmiapila 12,50 18,50 

Saatat pitää myös näistä...