Villahuivi on käsintehty ja 100 % suomalainen. Villahuivi on kudottu suomalaisesta lampaanvillasta Kirkkonummen Veikkolassa.  Villahuivi on tyylikäs, eettinen ja ekologinen valinta, joka kestää aikaa.

Villahuivin koko mahdollistaa useita sidontatapoja.

Villahuivi pitää sinut lämpimänä kelissä kuin kelissä. Suomalainen villa on oikea luonnon superkuitu, sillä se hylkii vettä ja likaa.  Villa on täysin luonnontuote ja se hengittää.

Hoito-ohje

Villa hoitaa itse itseään ja huiville riittää usein pelkkä tuuletus. Voit raikastaa huivin tuulettamalla sitä pakkasilmassa tai laittamalla huivin tiiviiseen muovipussiin ja pakastimeen. Jos haluat pestä huivin, niin pese huivi + 30 C miedossa pesunesteessä  hellästi käsin, puristele varovasti huivista vedet ja kuivaa tasona.

Villahuivi on pitkäikäinen ja ajaton hankinta, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Valmis lähetettäväksi 1-3 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Toimitusalue on koko maailma. Tilausten toimitus hoituu Postin tai Matkahuollon avulla. Asiakas maksaa Postin tai Matkahuollon toimituskulun tuotteen painon mukaan. Muita toimituskuluja ei ole.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäiskunnossa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joiden palauttamisesta on ilmoitettu meille 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Verkkokaupassa on lakisääteinen 14 vuorokauden peruutusoikeus. Tuotteen palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista vastaa asiakas. Peruutusoikeus ei kuitenkaan koske ns. asiakkaan toiveiden mukaan tehtyjä tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi värin tai koon muuttaminen.

Peruutustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksissa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona), kun tuote on palautettu myyjälle.

PALAUTTAESSASI / VAIHTAESSASI TOIMITETUN TILAUKSEN

Lähetä meille söhköpostitse vapaamuotoinen palautisilmoitus. Liitä palautusilmoitukseesi asiakasnumerosi (#nro löytyy sähköpostiin lähetystä tilausvahvistuksesta), nimesi ja yhteystietosi rahojen palautusta varten. Lisää myös tieto palautatko vai vaihdatko ostamasi tuotteen.

Kun olemme käsitelleet palautusilmoituksesi, saat vahvistusilmoituksen sähköpostiisi, mikä sisältää vielä tarkat ohjeet palauttamista varten. Vahvistusviestin saatuasi voit viedä palautettavan tuotteen postiin / pakettiautomaattiin.

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, sinun täytyy tehdä välittömästi asiakasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Paino 0,400 kg
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen, Ruskea, Tummanharmaa, Kesämusta, Monivärinen, Oranssi, Harmaa

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Hanna’s Handmade
  • Myyjä: Hanna’s Handmade
  • Osoite: 02880 Veikkola
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu

Saatat pitää myös näistä...