Hopeinen, käsityönä valmistettu riipus hopeisessa ketjussa. Korun materiaalina on 925-hopea.

Jokainen koru on käsityönä tehty, uniikki kappale.

Koruna Studion korujen suunnittelussa ja valmistuksessa korostuvat visuaalisesti ja käytännöllisesti toimiva kokonaisuus, laadukkaat materiaalit sekä käsityötä arvostava, viimeistelty lopputulos. Korut edustavat ajatonta muotoilua ja ne on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää. Laadukkaista materiaaleista valmistettuja hopeakoruja voi huoltaa ja korjata aina uudelleen.

Koruna Studion tuotteet ovat kestävä valinta, ja niitä hankkimalla tuet suomalaista pienyrittäjyyttä.

Valmis lähetettäväksi 3-5 arkipäivässä,


 

Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta
Koruna Studio (Y-tunnus 3185507-9) myy valmistamiaan koruja sekä maalauksia. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupasta tilaaminen
Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta Suomeen.
Tuotteet tilataan siirtämällä tuotteita ostoskoriin ja täyttämällä tilauslomake omilla yhteystiedoilla. Tilaus maksetaan käytössä olevia maksutapoja käyttäen. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse, mikä edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Käsiteltyämme tilauksen lähetämme tuotteen ilmoitettuun postiosoitteeseen. Puhelinnumero tarvitaan postin saapumisilmoituksen lähettämistä varten.
Hyväksyessään tilauksen asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotekuvien värit ja pintakuviointi viitteellisiä
Tuotekuvissa saattaa olla väripoikkeamia, jotka johtuvat käytetystä näyttölaitteesta, joten tuotekuvien värit ovat viitteellisiä. Jokainen koru valmistetaan käsityönä, joten niiden pintakuvioinnit voivat hieman poiketa kuvissa olevista ja ovat näin ollen viitteellisiä.

Tietojen luovutus
Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimituskulut ja -tavat
Tilauksen toimituskulut, joihin sisältyvät pakkauskulut, ovat 3,50€. Yli 50€ tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.
Alle 50€ tilaukset lähetetään seurattavana kirjelähetyksenä ja yli 50€ tilaukset postipakettina.
Varastotuotteet pyritään postittamaan 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika on mainittu tuotetiedoissa. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä ennen tilauksen tekemistä ([email protected]).
Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon kautta lähimpään noutopaikkaan.


 

Palautus- ja hyvitysehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta ellei kyse ole materiaali- tai valmistusvirheestä.

Vaihdosta tai palautuksesta on aina ensin sovittava myyjän kanssa ([email protected]). Tämän jälkeen myyjä toimittaa sähköpostitse tarkemmat palautusohjeet. Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneet kustannukset hyvitetään asiakkaalle, mikäli tuote tai toimitus on ollut virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuksesta aiheutuneista kuluista.
Ilmoitus vaihdosta/palautuksesta, virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, ota välittömästi yhteyttä lähimpään postiin sekä myyjään.

Paketin lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Jos pakettia ei noudeta määräaikaan mennessä Postista ja se palautetaan lähettäjälle, perimme 15€:n maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista.

Force Majeure
Koruna Studio ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Kokemukset

Tuotekokemuksia ei ole vielä.

Huom. Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat, jotka ovat ostaneet tuotteen, voivat kirjoittaa kokemuksensa.

Myyjän tiedot

  • Kauppa: Koruna Studio
  • Myyjä: Koruna Studio
  • Osoite: Järvenpää
  • Asiakaskokemuksia ei ole vielä kirjattu